CENTRUL DE TRADUCERI ZALĂU

« Calitatea şi promptitudinea sunt armele noastre ! »
       Interpretarea presupune redarea orală a unui text dintr-o limbă sursă într-o limbă ţintă şi necesită foarte bune cunoştinţe a limbilor de lucru, cunoştinţe lingvistice şi de cultură generală. Interpretul trebuie să dovedească abilitatea de a face faţă situaţiilor dificile sau neprevăzute pe care le implică o astfel de activitate, să asculte şi să redea mesajul cu exactitate, să sintetizeze şi să asigure cursivitate limbajului. Este cunoscut faptul că, o astfel de activitate, înseamnă implicare şi necesită multă experienţă.
       Centrul de Traduceri Zalău, prin Interpreţii autorizaţi de care dispune sau pe care-i are ca şi colaboratori, vă facilitează comunicarea cu partenerii dumneavoastră din străinătate, oferindu-vă servicii de interpretariat pentru întâlniri de afaceri, conferinţe, mese rotunde, dineuri oficiale, delegaţii străine, negocieri de orice fel, licitaţii, interviuri pentru angajare, etc. Vă oferim translaţii din/în limbile : engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană, maghiară, portugheză, olandeză, rusă, bulgară, cehă, polonă. * La solicitarea dumneavoastră asigurăm translaţii şi pentru alte limbi, prin intermediul colaboratorilor noştri.
     Interpretul se deplasează la solicitarea clientului cu condiţia să fie prevenit din timp şi să i se aducă la cunoştinţă profilul activităţii pe care o solicită clientul. Tarifele pentru serviciile de interpretariat se stabilesc de comun acord, în funcţie de gradul de dificultate al limbajului şi de domeniul acestuia. Interpretarea începe din momentul în care interpretul se află la dispoziţia clientului, atunci când începe şi contorizarea timpului. Timpul maxim de interpretare pe zi este de 6 ore, pentru perioade mai lungi se percepe 25% peste tariful de bază, cu acordul clientului. Pentru interpretările efectuate în afara Zalăului, revine în sarcina clientului asigurarea transportului, cazării şi mesei interpretului în condiţii decente. În cazul deplasărilor în străinătate, tariful Interpretului va fi stabilit de comun acord cu clientul, în funcţie de perioada deplasării, a volumului de muncă şi a condiţiilor de cazare şi masă oferite.
CONTACT:

Str. Tudor Vladimirescu, nr. 6,
bloc L3, ap. 11,
cod poştal 450026,
Zalău, Sălaj, România
Persoane de contact:

FABIAN-VALENTIN NICOARĂ

Traducător/Interpret Autorizat de M.J. cu nr. 5734/2001
Mobil: 004-0745-343091
E-mail: f_nicoara@yahoo.com
Membru al Asociaţiei Traducătorilor din RomâniaTraducător/Interpret Autorizat de M.J. cu nr. 11289/2004
Mobil: 004-0742-461351
E-mail: dorin_vlaicu@yahoo.com
Membru al Asociaţiei Traducătorilor din România

Copyright © 2008 S.C. FAVANI TRAD S.R.L.. Toate drepturile rezervate.